Що особливого у фенах Дайсон?

Власники пристроїв від компанії Дайсон стверджують, що це найкращий варіант домашньої техніки, яка знадобиться щодня. Якщо в дівчини є фен Dyson, це допоможе їй швидко висушити волосся, не завдаючи йому шкоди. Звичайний фен навіть від відомого виробника сушить густу шевелюру за 20-25 хвилин, а «Дайсон» упорається вдвічі швидше. Швидкість пояснюється не температурою, а іншими особливостями конструкції.

Особливості та переваги

Інноваційна технологія подачі повітря дозволяє посилити його потік на виході в кілька разів. При цьому електроніка контролює рівномірність потоку, швидкість руху повітря.

Незвичайна конструкція має рівномірне розподілення ваги. Використання фену від іншого виробника швидко призводить до втоми, тому що центр ваги розташований не на ручці, а збоку. «Дайсон» дуже зручний у цьому питанні.

image

Температурні сенсори не допустять перегріву повітря,тому й процес не завдасть шкоди волоссю. Користувачам доступні кілька температурних режимів: на останньому температура не перевищує 100 градусів.

Пристрій оснащений спеціальним фільтром, який легко чистити. Це дозволяє суттєво подовжити термін експлуатації.

Деякі відмінності є і в шумі фену: його не можна назвати набагато тихішим за пристрої інших виробників, але звук при роботі помітно відрізняється. Отже, фен «Дайсон» має такі переваги:

  • зручність під час використання;    
  • безпека для волосся;
  • кілька насадок у комплекті;
  • гумовий килимок від виробника, який не дозволяє приладу впасти;
  • контроль температури та багато іншого.

Необхідно згадати й про недоліки.

Чи є мінуси в обладнання?

Звісно, недоліки у фену також є. Передусім це вартість, яка помітно вища, але й якість відповідна. По-друге, не всіх влаштовує звук роботи (ультразвукові хвилі), особливо неприємний шум на першому режимі (холодне повітря). Хоча така опція використовується доволі рідко.

Таким чином, фен «Дайсон» — корисне обладнання та відмінний подарунок для кожної жінки. Замовити його за прийнятною ціною завжди можна в інтернет-магазині Retromagaz.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар