Воїн із Кропивницького заспівав на телешоу “Україна неймовірних людей”

Кропивничанин Ярослав Стас, який нині несе службу в лавах 121-ї бригади територіальної оборони, виступив на телешоу “Україна неймовірних людей”.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Воїн прийшов на шоу зі своїм баяном, який не випускав з рук навіть в окопах і розважав побратимів на фронті своєю грою.

“Я був і є солістом Кропивницького муніципального оркестру. З першого дня вторгнення пішов служити. Я ішов захищати своїх рідних, свою родину. Дружина і діти стали у дверях і не випускали мене. Але я все ж пішов. Мій старший син подорослішав за два тижні. Я сказав йому: “Залишаю на тебе родину, тепер ти старший, бо в нас є ще маленька донька”. Мені було дуже тяжко казати це своїй дитині, він слухав це зі сльозами на очах. Але я мусив.

Волонтери подарували мені баяна і я не часто, але розважав хлопців співом і грою. Мистецтво підіймає бойовий дух. Не можна постійно грузнути у війні, треба радіти, дивитися у майбутнє, розвивати себе і країну” – розповів воїн.

На сцені телешоу Ярослав виконав українську пісню “Ніч яка місячна” і, набравши найбільше балів з-поміж усіх учасників цього відбору, вийшов у фінал конкурсу.

“І кого ж наш ворог думає перемогти?” – поставив риторичне питання інший конкурсант відомий художник Даніель Скрипник після виступу Ярослава.

У разі перемоги в фіналі воїн отримає грошовий приз, який планує передати на потреби 121-ї бригади.

“Мистецтво має жити. Воно втілює нашу віру у майбутнє і нашу перемогу” – сказав Ярослав.

Довідково:

"Україна неймовірних людей" - це національне талант-шоу, яке покликане продемонструвати неймовірний дух та витривалість українців, які несуть важкі випробування та все ж лишаються талановитими.

За словами продюсера Володимира Завадюка, це історії героїв нашого часу, які підносяться над усіма труднощами, розвиваючи свої таланти та надихаючи інших. Це сучасний проект про людей, які здатні робити світ кращим, навіть у найскладніших обставинах.

"Ми шукаємо саме таких неймовірних українців, незалежно від віку, які здолавши купу труднощів продовжують надихати своїм талантом. Люди, які надихають бути толерантними, свідомими, сучасними", - зазначив Завадюк.

Читайте також: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар