6,45 мільйонів за незавершений ремонт: порушення в обласному ЦДЮТі

Ілюстрація

Державні аудитори перевірили проведення капремонту підвального приміщення Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. На найпростіше укриття для дітей витратили 6,45 млн грн, а роботу не завершили.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.

Як з’ясувалося, підрядник отримав кошти за роботи, які не виконав. Зокрема:

  • на об’єкті не облаштовано частину підлоги,
  • не змонтовано підіймальну платформу,
  • відсутній інклюзивний підйомник для дітей із ураженням опорно-рухового апарату,
  • не придбано 450 стільців для бомбосховища.

Однак все це включено до актів виконаних робіт, за що підрядник отримав 787,7 тис. грн. Закупівлю послуг здійснював обласний Департамент капітального будівництва.

Матеріали перевірки передали до поліції і до обласної військової адміністрації.

Нагадуємо, що в Управлінні функціонує телефонна «гаряча лінія», куди можна повідомити про недотримання законодавства при проведенні державних закупівель, неефективне використання коштів державного та місцевих бюджетів, неправильне ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності на підприємствах, установах, організаціях, котрі отримують кошти з бюджетів усіх рівнів та державних фондів або використовують державне чи комунальне майно тощо.

Також можна анонімно (без авторства) повідомляти про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень.

Телефонуйте за номером: 0522 24 44 96. Графік роботи Управління: з понеділка по четвер – із 09.00 до 18.00, у п’ятницю – до 16.45. Субота та неділя – вихідні.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар