Кіровоградщина втратила на війні ще трьох захисників (ФОТО)

Сьогодні, 30 квітня, на Далекосхідному цвинтарі у Кропивницькому попрощалися з молодшим сержантом Денисом Бідним і солдатами Павлом Бугайовим та Ігорем Іващенком.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Денис Бідний народився 3 лютого 1988 року. Був призваний на військову службу за контрактом 26 лютого 2019 року Маловисківським РВК Кіровоградської області. Служив командиром відділення протитанкових керованих ракет.

19 квітня Денис Бідний отримав поранення на полі бою. 26 квітня 2024 року у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.Мечнікова Денис Бідний помер. Прощалися із захисником в Малій Висці сьогодні, а за волею рідних вічний спочинок він знайшов на Алеї почесних воїнських поховань на Далекосхідному кладовищі у Кропивницькому.

Павло Бугайов народився 2 червня 1988 року. Навчався в загальноосвітній школі №14 . Вищу освіту здобув в Центральноукраїнському національному технічному університеті за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія».

У травні 2023 року Павло Бугайов, не зважаючи на те, що за медичними висновками мав обмеження до проходження військової служби, добровільно приєднався до лав Збройних Сил України та став на захист Батьківщини. Служив на посаді старшого стрільця-оператора. Воював на найгарячіших напрямках фронту.

Загинув солдат Павло Бугайов 21 квітня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області. У молодого воїна залишились мама і тато.

Кропивничанин Ігор Іващенко народився 30 квітня, саме сьогодні йому б могло виповнитися 46 років. 
Закінчив чоловік загальноосвітню школу № 6 . Пройшов військову строкову службу в прикордонних військах. Служив на кордоні з Молдовою. Навчався в Центральноукраїнському національному технічному університеті. Згодом перевівся в Київський політехнічний Інститут, де отримав спеціальність інженера-електрика.

Тривалий час Ігор Іващенко працював у Києві, потім переїхав до Кривого Рогу та працював там на різних посадах.
У січні 2023 року пішов добровольцем до лав Збройних Сил України, став на захист Батьківщини і служив на посаді стрільця.

Солдат Ігор Іващенко загинув 24 серпня 2023 року біля населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання.  Без рідної людини залишились мама, дві сестри та син захисника.

Фото: Суспільне Кропивницький.

1

2

3

4

5

6

8

Нагадаємо, на Кіровоградщині попрощалися з Героєм, який вважався зниклим безвісти

Читайте також:  служив на найгарячіших ділянках фронту: у Кропивницькому попрощалися із Героєм

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар