У Кропивницькому поховають воїна Української добровольчої армії Дмитра Сінченка

У четвер 14 березня Кропивницький віддасть останню земну шану Дмитру Сінченку – патріоту, відомому громадському діячу, політологу, журналісту, який захищав країну в лавах Української добровольчої армії.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією дружини воїна Олени Сінченко.

“Друзі, прощання з Дмитром і чин похорону відбудеться в четвер 14 березня на Алеї почесних поховань Далеко-східного кладовища Кропивницького. Початок о 9.45” – зазначила жінка.

Дмитро – керівник Всеукраїнської ініціативи «Рух державотворців». Раніше працював на посадах речника Всеукраїнської організації «Дебатна Академія», члена Національного комітету кампанії «Молодіжна варта», віце-президента Українського незалежного фонду інноваційного розвитку. У 2009 році був одним із засновників та спікерів Громадської кампанії «Новий Громадянин». У 2011 році долучився до заснування Руху «Чесно». Із 2012 року очолював ГО «Асоціацію політичних наук».

З 2014 року був військовим волонтером, а після вторгнення сам став до зброї. Був бійцем Української добровольчої армії. Мав позивний “Перун”.

Його останній пост на Фейсбук вийшов 19 серпня – Дмитро розповідав про будні бійців на фронті. Після того інформації про місце перебування воїна не надходило.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар