Тіло чоловіка знайшли під час пожежі на Кіровоградщині

Вчора, 12 березня, на Кіровоградщині підрозділи ДСНС ліквідували 4 пожежі у житловому секторі, під час однієї з них знайшли тіло чоловіка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу ДСНС у Кіровоградській області.

О 13:31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Петра Коваляв в селі Водяному  Олександрійського району. На місці події горіли 80 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 19:02 займання ліквідували.

Того ж дня о 21:17 стало відомо про загорання на вулиці Садовій в селі Вишневому  Кропивницького району. Горіли 20 м2 господарчої споруди та 15 складометрів дров на території приватного домоволодіння. Долинські рятувальники приборкали займання о 23:11.

О 21:49 виклик надійшов із села Созонівка Кропивницького району, де сталася пожежа в одній з квартир п’ятиповерхового житлового будинку. На місці пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка 1967 р.н. Також у помешканні горіли 20 м2 домашніх речей та меблів. О 22:28 кропивницькі вогнеборці загасили займання.

Вже 13 березня о 2:32 надійшло повідомлення про ще одну пожежу, яка виникла на вулиці Марії Заньковецької в Олександрії. Там загорілися 8 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке о 3:51 ліквідували.

Причини виникнення займань та обставини смерті чоловіка встановлюють фахівці.

1

4

6

7

12

Нагадаємо, у селі на Кіровоградщині згоріли будинок культури і бібліотека

Читайте також: протягом доби вогонь знищив 13 гектарів землі на Кіровоградщині (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар