«Триндець? Я впораюсь!». У Кропивницькому відбудеться лекція про боротьбу зі стресом

© life.liga.net

Жителів Кропивницького запрошують на зустріч із психологинею Оксаною Клименченко в “Гончаренко центрі”. Спікерка розповість, як подолати хронічний стрес та навчитися правильно сприймати власні емоції.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Гончаренко центру”.

За словами організаторів, усі емоції, які ми переживаємо за різних обставин, насправді нормальні. Питання лише в тому, чи вміємо ми їх помічати, приймати (без сорому, самокритики, провини) та проживати без шкоди для себе і оточуючих.

Про це містянам докладніше розповість Оксана Клименченко — психологиня з більш ніж двадцятидворічним досвідом практичної роботи, сімейна консультантка, сертифікована психотерапевтка у методі Позитивна психотерапія. Членкиня Української Спілки психотерапевтів та WAPP (Всесвітня Асоціація Позитивної психотерапії).

«Триндець, але я можу його проживати! Ми часто чуємо і самі бажаємо: “Тримайтеся!”. А чи правильно розуміємо цей заклик? Якщо це про стримування наших почуттів, то попереду тільки стан вигорання і депресія. Проживати всі почуття треба конструктивно, з турботою про себе та про інших — про це і поговоримо», — діляться організатори.

Зустріч із психологинею відбудеться у середу, 15 листопада, о 14:00 у “Гончаренко центрі” (Кропивницький, вул. В.Перспективна, 4а).

Орієнтовна тривалість заходу — півтори години. Участь безкоштовна, утім організатори радять зареєструватися за цим посиланням, аби забронювати місце.

Нагадаємо, в Україні цілодобово працює Гаряча лінія психологічної підтримки УВФ.

Читайте такожЯк заспокоїти себе і підтримати дітей під час повітряних тривог

Поширити:

Залишити коментар:

коментар