Очільниця обласного лісгоспу купила нерухомість біля Києва на 2 мільйона гривень

© prozoro.in.ua

Начальниця Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради Наталія Ревенко стала власницею земельної ділянки та будинку в селі Підгірці, що за 20 кілометрів від Києва.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Трохи більше 1,5 тисячі квадратних метрів землі коштували пані Ревенко 195 тисяч гривень, а от житловий будинок площею 283,4 «квадратів» було оцінено в 1,82 мільйона гривень. Продавець майна – Ігор Альохін. Особа з ідентичними прізвищем/ім’ям/по-батькові є власником ТОВ «АтаФарм», а в 2019 році був уповноваженою особою Володимира Зеленського на виборах Президента України.

Зауважимо, за минулий рік Наталія Ревенко задекларувала менш ніж третину від вартості новопридбаного майна – 607 тисяч гривень загального сімейного доходу. Ще по 2 тисячі євро та доларів готівкою перебували у сім’ї в якості заощаджень. Мало сімейство Ревенко й чималі зобов’язання, зокрема за договором лізингу повинні були виплатити 417,79 тисяч гривень. Станом на минулий рік серед наявного майна значились два будинки, в Кропивницькому та Новоархангельську, 6 земельних ділянок загальною площею 7,28 га, гараж, складське приміщення на 386,7 «квадратів» і вантажний автомобіль DAF.

Офіційного власного бізнесу ні Наталія Ревенко, ні її чоловік Олександр не мають.

Нагадаємо, посадовець лісництва на Кіровоградщині постане перед судом.

Читайте також: Мільйони, бізнес та земля: декларації топчиновників міськради Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар