У магазинах знову виявили фальсифіковане масло

Фальсифіковане масло «Поліське Селянське» солодковершкове, 73% вагою 200 г та масла «Поліське Екстра», 82,5% вагою 200 г, виробництва ТОВ «Пустомитівський молокозавод» виявили на прилавках українських магазинів.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Держпродспоживслужби.

Згідно з даними державного реєстру потужностей операторів ринку на які видано експлуатаційні дозволи в Рівненській області встановлено, що оператор ринку ТОВ «Пустомитівський молокозавод» не отримував експлуатаційного дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження.

Окрім того, за інформацією Держпродспоживслужби, будівля молокозаводу перебуває у напівзруйнованому стані, а територія занедбана.

342466264-1322967018600192-985399734848449314-n

Звертаємо увагу споживачів: з метою протидії обігу потенційно небезпечних, непридатних до споживання, фальсифікованих харчових продуктів, у разі виявлення таких в обігу, зокрема вищезазначеного масла, просимо інформувати Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за адресою:

  • м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84,
  • e-mail: gudpss@kr.consumer.gov.ua.

Нагадаємо, фальсифіковане масло цього ж бренду виявляли у квітня минулого року. А в лютому цього року до Держпродспоживслужби звернулося підприємство ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ» стосовно виявлення в реалізації підробки на масло власного виробництва.

Читайте також: Російськомовну рекламу виявили на вулицях Олександрії

Поширити:

Залишити коментар:

коментар