В магазини потрапило фальсифіковане масло – Держпродспоживслужба попереджає

© agro-business

Підприємство ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», що в місті Харків, звернулося до Держпродспоживслужби стосовно виявлення в реалізації підробки на продукцію власного виробництва – масла солодковершкового екстра 82,5%.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Держпродспоживслужби.

На фальсифікаті неправильно зазначено назву самого підприємства-виробника: ТОВ «Фірма Апрель» замість ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ».

До того ж на фальсифікованій продукції вказано дату виготовлення 31.03.2023, хоча наразі лише початок лютого.

Звертаємо увагу споживачів: з метою протидії обігу потенційно небезпечних, непридатних до споживання, фальсифікованих харчових продуктів, у разі виявлення таких в обігу, зокрема масла солодковершкового екстра 82,5% з зазначеним виробником ТОВ «Фірма Апрель», повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області: gudpss@kr.consumer.gov.ua ; вул. Тараса Карпи, 84, м. Кропивницький.

Довідково. 

Виробництво, обіг та реалізація фальсифікованої продукції на ринку України є порушенням чинного законодавства, зокрема Законів «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», та тягне за собою притягнення до відповідальності з застосуванням штрафних санкцій.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар