Кропивницька “Зірка” вийшла з відпустки і визначилася зі спаринг-партнерами

Кропивницька «Зірка» вийшла з тривалої відпустки. Футболісти зібралися і провели перші тренування під керівництвом Андрія Горбаня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби ФК “Зірка”.

Наразі 24 футболісти готуються до початку нового сезону, який стартує 21 липня. З командою працюють 22 гравці, котрі виступали за клубні команди минулого року, та двоє потенційних новачків.

Тренерський штаб запланував чотири спаринги: 2 липня в Кривому Розі з «Гірником», 6 липня в Кропивницькому з «Кременем», 11 липня знову вдома з запорізьким «Металургом» та 14-го – з «Гірником-Спорт» Горішні Плавні на виїзді.

Нагадаємо, кропивницька “Зірка” програла вирішальну двоматчеву дуєль із чернігівською “Десною” і покинула УПЛ.

Футбольний клуб “Зірка” припинив співпрацю із трьома французькими легіонерами – Аделем Гафаіті, Момаром Бангура та Джуліаном Рюльє.

Також за взаємною згодою воротар Євген Паст, захисник Максим Ковальов та півзахисник Максим Драченко припинили співпрацю з футбольним клубом клубом “Зірка”.

А ще провідний півзахисник “Зірки” Ігор Загальський перейшов у СК “Дніпро-1”.

6 травня, тренерський штаб, який очолював команду в минулому сезоні, у повному складі припинив своє співробітництво з ФК “Зірка”.

Окрім того, “Зірку” залишив кращий бомбардир команди трьох сезонів Олексій Чичиков.

Також трійка захисників Павло Полегенько, Іван Цюпа та Арман Оганесян, які постійно входили до основного складу і від яких, певним чином, залежала не тільки вправність оборони, але й швидкий перехід до контратакувальних дій, продовжать свій футбольний шлях у інших клубах.

Згодом півзахисник Ярослав Ямполь, захисники Владислав Веремєєв та Антон Братков залишили “Зірку”. Троє футболістів, які приєдналися до команди взимку, залишили клуб за обопільною згодою.

Директивні органи ФФУ ухвалили рішення про видачу атестатів, які надають право на участь у Всеукраїнських змаганнях під егідою ПФЛ у сезоні 2018/19. Право виступати у Першій лізі отримали 18 команд, серед них і кропивницька “Зірка”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар