Провідний півзахисник “Зірки” перейшов у СК “Дніпро-1”

Ігор Загальський у матчі "Зірка" - "Волинь" 20.11.2016

27-річний півзахисник Ігор Загальський припинив співробітництво з футбольним клубом «Зірка». Кропивницький футболіст перебрався у СК “Дніпро-1”, який цього сезону із Другої ліги пробився у Першу.

Про те, що Ігор Загальський полишив кропивницький клуб йдеться на сайті ФК “Зірка”, а згодом, про його перехід у СК “Дніпро-1”, повідомили на сайті цього клубу, інформує Перша електронна газета.

Ігор Загальський є уродженцем Кропивницького та вихованцем місцевих шкіл “Олімпік” та ДЮСШ-2.

Перс-служба дніпровського клубу зазначає, що футболіст вже грав за дублюючий склад футбольного клубу «Дніпро» сезонах 2009\10 і 2010\11 (загалом 28 матчів, 4 голи), після чого повернувся у Кропивницький.

Вихованець ДЮФК «Олімпік» прийшов у “Зірку” в 2013 році і пройшов разом із нею нелегкий шлях, на якому все ж було більше приємних миттєвостей, ніж гірких розчарувань. Наші вболівальники завжди відзначали бійцівські якості креативного півзахисника, його вміння вести гру, віддати осмислену останню передачу і вправно виконати штрафні та кутові удари. Та й вирішальних голів за ці роки Ігор Загальський забив чимало.

Дебютувавши 7 травня 2013 року в матчі проти білоцерківського «Арсенала», Ігор за 6 сезонів провів за «Зірку» 136 офіційних матчів.

Футбольний клуб «Зірка» дякує Ігорю Загальському за все, що він зробив для нашої команди й бажає подальших яскравих успіхів у футбольній кар’єрі.

Читайте також: Кропивницька “Зірка” програла “Десні” і покинула УПЛ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар