Кропивницька “Зірка” залишилася без тренерського штабу і низки гравців

Учора, 6 травня, тренерський штаб, який очолював команду в минулому сезоні, у повному складі припинив своє співробітництво з ФК “Зірка”. Також команду залишили декілька гравців.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на прес-службу клубу.

Головний тренер Роман Монарьов очолив кропивничан у листопаді 2016 року. Під його керівництвом команда провела 53 офіційних гри, в яких здобула 13 перемог. Також команду залишили старший тренер Віталій Розгон, тренер воротарів Ігор Бажан та тренер із фізичної підготовки Сергій Янковий.

Окрім того, “Зірку” залишив кращий бомбардир команди трьох сезонів Олексій Чичиков. Його контракт був розірваний за обопільною згодою.

Олексій поповнив лави команди влітку 2013 року. В сезонах 2013/2014, 2014/2015 та 2015/2016 (разом із Борисом Баранцем та Романом Локтіоновим) років, був кращим бомбардиром клубу. Всього Чичиков провів 125 ігор за «Зірку» і посідає загальне 13-е місце серед гравців, які виступали за нашу команду в національних турнірах України, за цим показником.

Також трійка захисників Павло Полегенько, Іван Цюпа та Арман Оганесян, які постійно входили до основного складу і від яких, певним чином, залежала не тільки вправність оборони, але й швидкий перехід до контратакувальних дій, продовжать свій футбольний шлях у інших клубах.

Нагадаємо, футбольний клуб “Зірка” припинив співпрацю із трьома французькими легіонерами – Аделем Гафаіті, Момаром Бангура та Джуліаном Рюльє.

Також за взаємною згодою воротар Євген Паст, захисник Максим Ковальов та півзахисник Максим Драченко припинили співпрацю з футбольним клубом клубом “Зірка”.

А ще провідний півзахисник “Зірки” Ігор Загальський перейшов у СК “Дніпро-1”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар