Два захисники і півзахисник залишили кропивницьку “Зірку”

Зірка - Карпати, 12.05.2018 матч у Кропивницькому

Півзахисник Ярослав Ямполь, захисники Владислав Веремєєв та Антон Братков залишили “Зірку”. Троє футболістів, які приєдналися до команди взимку, залишили клуб за обопільною згодою.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на прес-службу клубу.

Нагадаємо, що Ярослав Ямполь провів за команду 7 ігор, а Владислав Веремеєєв та Антон Братков – 2 та 15 відповідно. Також зазначимо, що Братков є уродженцем Кропивницького.

Нагадаємо, футбольний клуб “Зірка” припинив співпрацю із трьома французькими легіонерами – Аделем Гафаіті, Момаром Бангура та Джуліаном Рюльє.

Також за взаємною згодою воротар Євген Паст, захисник Максим Ковальов та півзахисник Максим Драченко припинили співпрацю з футбольним клубом клубом “Зірка”.

А ще провідний півзахисник “Зірки” Ігор Загальський перейшов у СК “Дніпро-1”.

6 травня, тренерський штаб, який очолював команду в минулому сезоні, у повному складі припинив своє співробітництво з ФК “Зірка”.

Окрім того, “Зірку” залишив кращий бомбардир команди трьох сезонів Олексій Чичиков.

Також трійка захисників Павло Полегенько, Іван Цюпа та Арман Оганесян, які постійно входили до основного складу і від яких, певним чином, залежала не тільки вправність оборони, але й швидкий перехід до контратакувальних дій, продовжать свій футбольний шлях у інших клубах.

До того, кропивницька “Зірка” програла двоматчеву дуєль із “Десною” і покинула УПЛ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар