Жителів Кропивницького запрошують на безплатні курси водіїв

Ілюстративне фото

У Кропивницькому автошкола «Аграрник» приймає на безкоштовне навчання людей з пільгових категорій.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської облради.

Навчання проводять в межах проєкту «Перезавантаження: Розширення можливостей для працевлаштування» Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Іспанського Червоного Хреста.

Проєктом передбачається безкоштовне навчання на категорії В (легкові автомобілі),C (вантажні автомобілі), D (автобуси) та А1 (легкі трактори).

Підтримка передбачена для людей, які належать до однієї з категорій: внутрішньо переміщені особи; люди з інвалідністю; самотні жінки/чоловіки, які виховують дітей до 18 років та/або дітей з інвалідністю; багатодітні сім’ї (з дітьми молодшими за 18 років); люди похилого віку (65 і більше), які мають бажання та можливість працювати; родини, де є особи з хронічними захворюваннями; вагітні жінки; демобілізовані військовослужбовці; сімʼї загиблих військовослужбовців.

Детальнішу інформацію можна отримати в регіональному підрозділі Товариства Червоного Хреста України за адресою: м. Кропивницький, вул. Гоголя 98, (з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00).

Контактний номер. +380991721882 (Telegram, Viber).

Нагадаємо, у Кропивницькому водій “Сенса” врізався у “Теслу”

Читайте також: у Кропивницькому зіштовхнулися дві автівки (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар