Автобус №104а у Кропивницькому стукнув 44-річний харків’янин

для ілюстрації використано зображення із сайту pixabay.com

Як вже повідомляла Перша електронна, 6 грудня на вулиці Межовий Бульвар у Кропивницькому водій позашляховика стукнув автобус №104а і втік. Згодом з’ясувалося, що винуватцем аварії виявився 44-річний харків’янин.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“Того дня, близько 8 ранку, водій автобусу зупинився, щоб висадити пасажирів, як раптом відчув удар в задню частину автобусу. Керманич одразу вийшов з авто та побачив позашляховик світлого кольору, який залишив місце ДТП. Водій встиг частково запам’ятати номерний знак автомобіля-втікача”.

Заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук розповів, що автобус отримав незначні пошкодження і продовжив рух по маршруту.

“На Межовому бульварі позашляховик занесло і він вдарив наш автобус, який у цей час стояв на зупинці. Після зіткнення водій позашляховика втік з місця події. Автобус пошкодив не сильно. Вдарив у бокову частину – пошкодив фарбу і трохи бампер”, – повідомив Валерій Музичук.

Поліцейські встановили, що перед перехрестям вулиці Ушакова та вулиці Межовий бульвар, на будівлі шиномонтажу є камера відеоспостереження, яка направлена в бік головної дороги, по якій за декілька хвилин до ДТП рухалися учасники пригоди.

При перегляді відеозапису з’ясувалося, що у автобус в’їхав позашляховик “Hyundai Tucson”, який зареєстрований у Харківській області. За його кермом знаходився 44-річний харків’янин.

Матеріали по цій справі направили до Управління патрульної поліції Харкова.

Нагадаємо,  23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

А 25 листопада, близько 22:30 по вулиці Яновського легковик Geely не дотримався безпечної дистанції руху і врізався у автобус.

Окрім того, 30 листопада, на Великій Балці, двоє нетверезих молодиків побили водія пасажирського автобуса №118. Через цей інцидент зірвалися два рейси 118-го автобусного маршруту – о 17:00 від Великої Балки та о 17:30 від Центрального ринку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар