Автобус №103 потрапив у ДТП, бо об’їжджав попередню аварію

Як вже повідомляла Перша електронна, учора, 23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

Про це нашому виданню розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

“Прямо по центру перехрестя (вул. Гоголя і Декабристів – ред.) перед цим сталася аварія і патрульні займалися її оформленням. Автобусу довелося об’їжджати місце зіткнення, Він трохи не вписався, виїхав на тротуар і заднім колесом провалився у люк, який, за словами людей, вже був аварійним. Довелося викликати машину, аби витягнути автобус”.

За словами Валерія Музичука, автобус не отримав видимих пошкоджень і поїхав далі по маршруту.

Аварія на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів за участі автомобілів Volkswagen і Renault. 23 листопада, близько 15:00.

Нагадаємо, близько 15:00 на перехресті вулиць Гоголя та Декабристів, водій, який їхав позаду автомобіля Volkswagen, розповів кореспонденту Першої електронної, що Renault не надав перевагу в русі Volkswagen, який рухався в сторону площі Богдана Хмельницького. Внаслідок цього сталася ДТП. Саме цю аварію намагався об’їхати автобус №103 і тому потрапив колесом у просівший люк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар