У Кропивницькому двоє нетверезих чоловіків побили водія 118-го автобуса і зірвали виїзд двох рейсів

Учора, 30 листопада, у Кропивницькому, на Великій Балці, двоє нетверезих молодиків побили водія пасажирського автобуса №118. Через цей інцидент зірвалися два рейси 118-го автобусного маршруту – о 17:00 від Великої Балки та о 17:30 від Центрального ринку.

Про це Першій електронній газеті повідомили представники КП “Електротранс” на балансі якого перебувають комунальні автобуси.

Заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук розповів, що подія сталася приблизно о 16:50 на кінцевій зупинці 118-го автобуса, біля кладовища.

“Із кладовища вийшли двоє нетверезих чоловіків. Вони зайшли у автобус зі шматками багнюки на взутті, а кондуктор попросила їх хоча б трохи пооббивати той бруд. Вони вийшли і почали чистити взуття об підніжку автобуса. Після цього вийшов водій і попросив їх не робити цього. Нетверезі чоловіки почали обурюватися і між ними зав’язався конфлікт. Водій викликав поліцію, а двоє нападників у цей час сіли у маршрутне таксі №4 і поїхали. Патрульні поїхали слідом за маршруткою, але не знайшли нападників”, – розповів Валерій Музичук.

У патрульній поліції Першій електронній газеті повідомили, що виклик про нанесення тілесних ушкоджень водію транспортного засобу від 2 невідомих громадян надійшов учора, близько 17- ї вечора.

“Патрульні виїхали за адресою виклику та з’ясували, що правопорушники рухаються у салоні маршрутного таксі №4. Інспектори виявили цей транспортний засіб і зупинили його. Водій підтвердив, що двоє чоловіків, які підпадають під орієнтування, були його пасажирами, проте вийшли на попередній зупинці. Екіпаж відразу попрямував туди. Також на місце потенційного перебування правопорушників був спрямований ще один екіпаж. У результаті оперативно-розшукових заходів правопорушників на жаль виявити вже не вдалося. Потерпілий від написання заяви відмовився”, – повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

За словами начальник служби експлуатації КП “Електротранс” Павла Діхтяренка, через цей інцидент зірвалися два рейси 118-го автобусного маршруту: о 17:00 від Великої Балки та 17:30 від Центрального ринку. Далі автобус рушив за розкладом.

За словами заступника директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс”, наразі на підприємстві вже працюють над тим, щоб встановити так звану тривожну кнопку виклику поліції. Таким чином вдасться швидше викликати правоохоронців, а отже убезпечити водія, кондуктора та пасажирів під час подібних інцидентів.

“Добре, що водій у нас дужий – під два метри зросту, а ці двоє були п’яні. Вони лише трохи руками помахали”, – говорить Валерій Музичук.

Крім того, посадовець звертатиметься до міської влади з проханням встановити освітлення на кінцевих зупинках автобусів. Адже, наприклад, ця зупинка на Великій Балці знаходиться біля кладовища і у повній темряві.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар