По вул. Яновського легковик врізався у автобус

Фото: Николай Шкуратов

Учора, 25 листопада, близько 22:30 по вулиці Яновського у Кропивницькому сталася ДТП за участі великогабаритного автобусу МАЗ та автомобіля “Geely”. У результаті аварії ніхто не постраждав.

Про це Першій електронній розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

“При маневруванні водій Geely не дотримався безпечної дистанції руху і допустив бокове зіткнення з автобусом. Автобус отримав незначні потертості і пошкоджений диск на колесі, який потрібно буде замінити”.

Автомобіль “Geely” отримав значні механічні пошкодження.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Садової та Великої Пермської у Кропивницькому Geely врізалася у пасажирський автобус “LAZ”, який віз людей працювати на шахту. В автобусі ніхто не постраждав, натомість 32-річна водійка Geely отримала закриту черепно-мозкову травму.

Також, 23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

Фото: Николай Шкуратов

Поширити:

Залишити коментар:

коментар