Кропивницький попрощався з двома загиблими Героями (ФОТО)

Сьогодні, 19 березня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани віддали останню шану Героям – землякам: солдатам Сергію Музиченку та Олександру Стегару.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Сергій Музиченко народився 31 січня 1970 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №7. Закінчив Кропивницький машинобудівний технікум. Пройшов військову строкову службу в Збройних Силах України.
Після служби працював далекобійником. Потім займався доставкою продовольчих товарів у школи та дитячі садочки міста Кропивницького та області.

У травні 2022 року добровільно приєднався до лав Збройних Сил України. Служив на посаді водія механізованого батальйону військової частини А4674.

Солдат Сергій Музиченко загинув 13 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області під час виконання бойових завдань із забезпечення заходів національної безпеки і оборони України. У Сергія Музиченка залишились мама, двоє синів та брат.

Олександр Стегар народився 8 жовтня 1997 року у Кропивницькому. Навчався у загальноосвітній школі №25.
Із дитинства займався в секції футболу при Державній льотній академії, мав нагороди за переможні місця. Рано втратив батьків, його вихованням займалася бабуся.

У 2021 році закінчив Кропивницький коледж харчування та торгівлі. Під час навчання у коледжі і до 2020 року працював продавцем-консультантом у магазині непродовольчих товарів «Молоток». У лютому 2020 року  його призвали на контрактну службу до військової частини А0224 міста Миколаєва. З початком повномасштабного вторгнення став на захист рідної країни. Служив на посаді навідника десантно-штурмового взводу військової частини А0224.

Солдат Олександр Стегар загинув 18 квітня 2022 року поблизу населеного пункту Зелена Долина Краматорського району на Донеччині. Без люблячого турботливого онука, племінника та брата залишилась бабуся, тітка, сестри.

Панахиду за загиблими воїнами-Героями відспівав архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної Церкви України Марк. Сергій Музиченко знайшов свій вічний прихисток на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища, а Олександра Стегара поховали на Лелеківському цвинтарі.

1

2

4

5

6

7

8

9

Нагадаємо, вважався зниклим безвісти 10 років: на Кіровоградщині попрощалися з Героєм (ФОТО)

Читайте також: у столичному шпиталі помер військовий з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар