Деякі власники маршруток відмовилися працювати до кінця карантину

Сьогодні, 2 квітня, маршрутки Кропивницького не вийшли на свої маршрути через збитковість пасажирських перевезень в умовах карантину. Досі працюють лише № 6 та № 17 (ФОП Кобченко В.В.), а також № 14 (ПП «Автобаз Кіровоград»).

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електроннат газета.

“Такий режим роботи призвів до збиткової діяльності перевізників, з якими управлінням розвитку транспорту та зв’язку міської ради укладені договори на регулярні перевезення у режимі маршрутного таксі, – звернув увагу начальник управління транспорту Віктор Житник. – З метою уникнення збиткової діяльності, починаючи з 18 березня 2020 року перевізники щоденно скорочували кількість трнаспортних засобів на своїх маршрутах. Суттєве зменшенням кількості транспортних засобів на маршрутах міста призвело до погіршення стану пасажирських перевезень у місті”.

Наразі в управлінні розвитку транспорту та зв’язку міської ради опрацьовується питання запровадження регулярних спеціальних рейсів для пасажирів, які забезпечують життєдіяльність міста, у години «пік», а саме: з 6:00 до 9:00 та з 16:00 до 18:00.

Нагадаємо, у Кропивницькому пасажири не хотіли одягати маски і розбили скло автобуса.

Читайте також: У Кропивницьких маршрутках лікарів і поліцейських возитимуть за перепустками

Поширити:

Залишити коментар:

коментар