У Кропивницькому судитимуть поліцейського, який збив 13-річну дівчинку

Ілюстрація

Прокуратура направила до суду справу стосовно поліцейського, якого обвинувачують у ДТП, під час якого постраждала 13-річна дівчинка. Начебто він на своєму автомобілі збив дитину, коли та переходила дорогу на пішохідному переході.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася минулого вересня у Кропивницькому. Працівник поліції – водій взводу реагування батальйону Управління поліції охорони в Кіровоградській області, перебуваючи поза службою на своєму власному автомобілі “Geely” порушив правила дорожнього руху та збив 13-річну дівчинку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході на зелене світло світлофора.

У результаті наїзду неповнолітня дівчина отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Наразі розслідування завершено. Обвинувальний акт відносно поліцейського направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково:

Поліцейський обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафа до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар