Кіровоградську спортивну школу зігріватиме універсальний котел

Сьогодні, 26 грудня, офіційно відкрили універсальну котельню, яка тепер опалюватиме одну з кіровоградських спортивних шкіл олімпійського резерву.

За три місяці КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2» повністю позбавився залежності від централізованого теплопостачання – повідомляє кореспондент Першої електронної газети. Тепер більше 600 вихованців школи матимуть можливість тренуватися в добре опалюваному залі.

«Зараз котельня працює на дровах. В той же час вона може працювати й на вугіллі чи альтернативних видах палива. Одним словом, на всьому, що горить, – розповідає про особливості опалювального приладу Василь Бебих, директор ПП «Віком». – Економія даного котла заключається в тому, що ми не використовуємо газ чи електроенергію для обігріву приміщення. До того ж, якщо порівняти теперішні витрати на централізоване опалення з нині діючим тарифом, який становить 11,02 за м2, то зараз ми витрачаємо на обігрів 1 м2 близько 5 гривень».

Міській раді новий котел обійшовся майже у 700 тис. гривень. В цю суму також входить купівля та установка електрогенератора, який дозволить насосам подавати тепло в приміщення, навіть коли будуть вимикати світло.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар