Рідним загиблих героїв АТО вручили подарунки і ордери на квартири

Сьогодні під час зустрічі секретаря міськради Івана Марковського та його заступників Сергія Васильченка та Сергія Колодяжного з сім’ями загиблих воїнів АТО були вручені ордери на квартири, матеріальна допомога і подарунки. Також на зустрічі був присутній голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.

Шість квартир були виділені міською радою для сімей загиблих героїв АТО. Чотири з них, які вже документально оформлені, були передані вдовам загиблих.

Голова ОДА Сергій Кузьменко звернувся до рідних загиблих: “Дякую, що ви не залишаєтесь сам на сам зі своїми проблемами, а звертаєтесь до органів державної влади. Ваші сини, чоловіки, батьки віддали життя недарма. Віддали заради майбутнього своїх дітей. Для того, щоб ми могли збудувати нову країну. Немає подарунку, який би вас втішив, нема такої виплати, та життя продовжується. І ми вас не залишимо без уваги”.

Крім ордерів на житло, секретар міської ради Іван Марковський передав одноразову матеріальну допомогу тим, хто її потребував, проїзні квитки для міського транспорту, солодкі подарунки дітям. “Ми поділяємо ваше горе і не втрачатимемо з вами зв’язок. Для вас двері міськради завжди відкриті. Просимо звертатись з будь-якими проблемами, без жодних записів і черг”, заявив Іван Марковський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар