Які на Кіровоградщині відзначатимуть День молоді

© patrioty.org.ua

У Кіровоградській ОВА голова молодіжної ради Кіровоградщини Вікторія Поліщук під час брифінгу поінформувала про заходи та активності, які заплановані в області в рамках відзначення Дня молоді.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кіровоградської ОВА.

У Кропивницькому 11 серпня на базі простору МИР2.0. буде проходити Обласний молодіжний фестиваль #УкраїнськаМолодьЄднає, в програмі якого:

  • виступи місцевих молодіжних колективів,
  • локації та майстер-класи від UPSHIFT, Донецького державного університету внутрішніх справ, ДСНС, Нацполіції і патрульної поліції,
  • локація 121-ої окремої бригади ТрО ЗСУ з виставкою військової атрибутики,
  • модний показ українського автентичного одягу від ГО “Баба Єлька”,
  • благодійний фестиваль-караоке “Молодьдвіж” та ін.

У Новоукраїнці заплановані змагання серед дітей «Перегони Мацьоп». Основною метою заходу є залучення молодих сімей з дітьми до активного життя в громаді. Руханки та флешмоби в рамках програми розвитку та залучення молоді, що реалізується ГО “Рух Олександра Педана JuniorS”.

Благодійні кінопокази для молоді громади на підтримку ЗСУ пройдуть у Бобринці, а також вечірка “Молодим бути круто!”.

В Олександрії організовують фестиваль брейк-дансу, стендапвечір, косплей-вечірку, інтерактивний квест по місту, а також буде представлено фотовиставку робіт молоді “Молодь робить добрі справи”.

У місті Знам’янка 12 серпня об 11.00 відбудеться ярмарок, який організовує ГО «ВІ ВОРЛД». А о 17.00 буде проходити фестиваль, в рамках якого відбудеться танцювальний флешмоб, майстер-клас з приготування безалкогольних коктейлів, благодійне призове караоке, бульбашкове шоу та фарби холі.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар