Міст через річку Інгул оновлять під час акції до Дня молоді

Молодь Кропивницького запрошують доєднатися до акції з оновлення зовнішнього вигляду мосту через річку Інгул по вулиці Острівська. Таку ініціативу з благоустрою проводить управління молоді та спорту Кропивницької міської ради вже цієї п’ятниці, 11 серпня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Заступниця начальника управління Катерина Черкасська розповіла, що наразі завершують підготовку металевих елементів огорожі мосту до фарбування, більше того на цій локації з’явиться і новий арт-об’єкт за ескізами місцевих молодих художників.

“Ми підтримали ініціативу до Дня молоді, який українці будуть відзначати в найближчу суботу і надали матеріали для створення авторського малюнка на гранітному камені, залучили волонтерів для підготовки огорожі до фарбування.

Художники Олександр Еконос та Владислав Гірєєв зголосилися оновити два вхідні камені, створили ескіз, який символізує енергію, здоров’я та процвітання. Маємо надію, що ця ідея з оновлення мосту порадує кропивничан”, – зазначила Катерина Черкасська.

Завершальні роботи з благоустрою мосту через Інгул по вулиці Острівська проведуть вже цієї п’ятниці, 11 серпня о 17.30.

Довідка: 

донедавна День молоді в Україні відзначали в останню неділю червня. А оскільки ця дата святкування виходила іще з радянських часів і була пов'язана із росією, в Україні Указом Президента перенесли відзначення Дня молоді на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають і Міжнародний день молоді.

1

2

Нагадаємо, у Бірках з`явився “космічний” мурал, присвячений переселенцям

Читайте також: у Кропивницькому проводять творчу акцію для дітей воїнів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар