Укрпошта випустить марку «ПТН ПНХ!» до річниці вторгнення

24 лютого Укрпошта вводить в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!», присвячену річниці повномасштабного вторгнення росії в України.

Про це інформує Перша електронна газета з посиланням на Укрпошту.

На поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області.

“2022 став для нашої країни роком тривожних ночей та болісних втрат, роком запеклої боротьби та сміливості. Наперекір усьому ці 365 воєнних днів перезапустили в кожному з нас новий рівень любові та шани до Батьківщини, народу, усвідомлення своєї самоідентифікації та нескореності, люті до ворога і найголовніше – віру в Перемогу” – ідеться в повідомленні Укрпошти.

Нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто її придбає, стає учасником благодійного проєкту.

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Номінал марки – F (відповідає тарифу на пересилання рекомендованого листа масою до 50 г у межах України). Вартість маркового аркуша – 180 грн., з яких 42 грн. – благодійний внесок.

До марок також буде випущено конверт «Перший день», художній конверт, картку, а також тематичний світшот. Придбати поштовий випуск «ПТН ПНХ!» у відділеннях Укрпошти та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах можна, починаючи з 24 лютого. Оформити передзамовлення можна в офіційному онлайн-магазині Укрпошти. На передзамовлення діють обмеження до 10 поштових марок.

Нагадаємо, у Кропивницькому погасили нову марку “Воїни світла. Воїни добра” (ФОТОФАКТ).

Читайте такожУкрпошта пропонує проголосувати за найкращу поштову марку України воєнного часу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар