Замість Діда Мороза новорічну ялинку у Кропивницькому відкриватиме Святий Миколай

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Офіційне відкриття новорічної красуні цього року відбудеться традиційно 19 грудня, у День Святого Миколая. Замість звичного Діда Мороза цьогоріч її відкриватиме Святий Миколай

Інформує кореспондент Першої електронної з прес-конференції у міськраді.

За словами начальниці відділу культури і туризму Анни Назарець, на відкритті новорічної красуні не буде Діда Мороза – 19 грудня її відкриватиме традиційний український Святий Миколай. Більш того, він буде оригінальним – на відкриття новорічної ялинки запросили київський театр на ходулях, один з акторів якого і зображатиме Миколая.

Під час відкриття новорічної ялинки на площі Героїв Майдану традиційно розмістять дерев’яні будиночки, де торгуватимуть сувенірами та смаколиками.

Нагадаємо, у Кропивницькому наприкінці грудня традиційно встановлять головну новорічну ялинку міста. Цього року вона буде оновлена, зі “свіжою” штучною хвоєю та відреставрованим каркасом. 600 тис. грн, які міська влада виділила на купівлю нової ялинки, використали для відновлення старої і додатково закупили нову ілюмінацію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар