У бетонному паркані вздовж залізниці олександрійці прорубали “двері в небезпеку”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Моя Олександрія

У бетонному паркані, який нещодавно встановила “Укрзалізниця” для запобігання несанкціонованого переходу і нещасних випадків, прорубали прохід. На цій ділянці був підвищений рівень смертельного травматизму.

Про це Моїй Олександрії повідомив очевидець і надіслав фото.

У паркані з’явився дверний проріз. Він знаходиться в парку біля нафтобази (кафе “Мі-2”).

За словами начальника станції Олександрія Сергія Карауша, залізниця до виконання прорізу не має ніякого відношення, це чиєсь самоуправство.

“Люди самі пробили, що і очікувалося. Звичайно, закладати будемо. З’являться матеріали, служба є, будемо робити”, – сказав він.

На питання, скільки таких прорізів зробили в паркані, Карауш відповів: “Поки один”.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” побудувала бетонну огорожу вздовж залізниці через підвищений рівень смертельного травматизму на цій ділянці.

Жителі Заводського мікрорайону незадоволені огорожею. Також паркан перегороджує прямий шлях працівникам підприємств. У відповідь залізниця рекомендує користуватися пішохідним мостом на ж / д вокзалі, який не всім по шляху.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар