Молодь Кіровоградщини запрошують на навчання в заклади освіти ДСНС

© freepik

До вступу на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти ДСНС України запрошують випускників загальноосвітніх навчальних закладів та інших бажаючих громадяни України.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

Вимоги до абітурієнтів:

  • вік від 17 до 25 років,
  • мають повну загальну середню освіту,
  • за станом здоров’я придатні до військової служби,
  • мають добрі показники успішності,
  • за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в пожежно-рятувальних підрозділах.

Після закінчення закладів вищої освіти у сфері цивільного захисту випускникам гарантують працевлаштування в підрозділах ДСНС України.

Також для учнів загальноосвітніх навчальних закладів після закінчення 9 класу є можливість вступати до ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Навчання у ліцеї дає можливість отримати повну загально середню освіту на рівні державних стандартів та професійну підготовку у сфері цивільного захисту.

Додатково Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області проводить набір на навчання до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ. Після закінчення навчання випускники зможуть долучитися до лав служби цивільного захисту у Спеціальному авіаційному загоні Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин).

Для отримання додаткової інформації та оформлення особової справи вступника, необхідно звернутись до найближчого пожежно-рятувального (аварійно-рятувального) підрозділу Кіровоградської області.

Нагадаємо, розпочалась реєстрація на НМТ: як це зробити вступникам з Кіровоградщини.

Читайте такожШколяр з Кіровоградщини виграв стипендію на 2 роки навчання у Великобританії

Поширити:

Залишити коментар:

коментар