На честь загиблої парамедикині висадять дерева у Кропивницькому

Наталія Фраушер

В цю п’ятницю, 30 червня, на честь нашої загиблої парамедикині з позивним «Австрійка» (Наталія Яцун) поблизу Обласної стоматологічної поліклініки висадять дерева. Разом з мамою загиблої героїні з батальйону «Госпітальєри» участь в акції візьмуть жінки Кіровоградщини та учасниці «Business Woman Club».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією організаторів.

Захід відбудеться у рамках першого міжнародного бізнес-форуму «Жіноче лідерство в часи викликів. Кіровоградщина» о 16:00.

Довідково:

Наталія Анатоліївна Фраушер (у дівоцтві Яцун) народилася у місті Кропивницький (колишній Кіровоград). У 1992 році закінчила з золотою медаллю школу №19. Після вступила в Одеський медичний інститут в якому отримала спеціальність лікаря-стоматолога.

У 1999 році розпочала свою лікарську кар’єру та влаштувалася на роботу лікарем терапевтом-стоматологом в Обласну стоматологічну поліклініку.

У 2014 році Наталія Фраушер переїхала до столиці, де почала працювати на посаді терапевта-стоматолога в Клініці європейської стоматології. У 2016 році змінила місце роботи та почала працювати в клініці сучасної стоматології DenTectum, спочатку на посаді хірурга – імплантолога, а потім – на посаді головного лікаря клініки.

Вже у 2020 році життя Наталія кардинально змінилося. Вона почала стажування в Австрії, куди згодом переїхала жити. Там же згодом і вийшла заміж.

Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні Наталія вирішила повертатися на батьківщину. Вже у квітні 2022 року жінка вступила до добровольчого медичного батальйону “Госпітальєри”. Однак вже через два місяці Наталія загинула.
26 червня 2022 року під час евакуації поранених сталася ДТП за участі медичного автобуса і військового КРАЗу. У результаті отриманих травм Наталія померла.

Нагадаємо,  у Кропивницькому відбудеться міжнародний бізнес-форум (ПРОГРАМА)

Читайте також: “Мам, зустрінемося через три дні” – у Кропивницькому вшанували загиблу бойову медикиню

Поширити:

Залишити коментар:

коментар