Модні капсули з прямими спідницями

Спідниця — одна з найважливіших речей жіночого гардероба. Саме за допомогою крою спідниці можна створити різні образи: діловий чи романтичний, спортивний чи повсякденний. Універсальними вважаються прямі спідниці, що здатні підкреслити привабливу фігуру чи приховати невеликі недоліки. Прямий крій характерний для довжини міні, міді та максі.

Бренд The Lace пропонує пофантазувати з різними стилями, частиною яких є прямі спідниці. Короткі та довгі, трикотажні чи лляні, з розрізом та вишуканими деталями — різноманітні речі знайдуть своїх прихильниць. Бренд створює практичний та функціональний одяг, що не втрачає актуальності протягом кількох сезонів. Спідниці від The Lace зроблять стиль неповторним та оригінальним.

the-lace1266

З чим поєднувати прямі спідниці?

Багато залежить від довжини спідниці. Найнебезпечніша — міді, візуально вона може вкоротити силует. Врівноважить його взуття на підборах. Найпоширеніші луки з прямими спідницями міді:

  • Романтична легка блузка, що заправлена за пояс, прикрашений елегантним ремінцем. Такий лук доречний в офісі, в державних установах, на ділових заходах. Якщо вибрати спідницю в соковитих кольорах, як-от червоний, бордо та смарагдовий, такий варіант може спрацювати навіть для вечірніх зустрічей.
  • Поєднання з гольфом, тонким светром чи кофтою, що облягає, створить елегантний та трохи романтичний діловий образ. Багато залежить від кольорів — відтінки сірого, молочного, чорний та білий підкреслять офіційність. Поєднання жовтого та сірого, помаранчевого та шоколадного, зеленого з пудровим нададуть жінці загадковості та прихованого за суворістю вогника.
  • Прямі трикотажні спідниці з розрізом збоку чи спереду гармонійно виглядають в повсякденні. Літом слід вибирати світлі відтінки — крем, молоко, пісок, ніжно-рожевий, лимон. Поєднання з топом чи бюстьє надасть образу сексуальності та привабливості.

До яскравої спідниці прямого крою будь-якої довжини пасують вільні сорочки — шовкові чи джинсові. Обережно потрібно поєднувати тканини з принтом чи геометричним малюнком.

Мініспідниці

Юним дівчатам стануть до вподоби прямі мініспідниці. Такі речі з деніму, штучної шкіри, льону чи твіду доречні на прогулянці та вечірці. Краще поєднувати їх з закритими топами, футболками чи сорочками. До мініспідниць пасує спортивне взуття, босоніжки на платформі, балетки та сабо.

Прямі спідниці довжиною трохи вище коліна можуть стати складовою ділового стилю. Універсальність такої моделі дозволить поєднати її з елегантною блузкою, светром, жилетом, жакетом, піджаком та кофтою. Завершать образ туфлі-човники, ботильйони або босоніжки на шпильці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар