У Кропивницькому відкриється благодійна виставка доказів злочинів рашистів

© kokm.kr.ua

Відкриття благодійної виставки «Відлуння війни, що триває» відбудеться у Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї 14 квітня о 12.00.

Про це з посиланням на ОВА повідомляє Перша електронна газета.

На виставці можна буде побачити численні фрагменти зброї, яку з фронту передали наші земляки – військовослужбовці. Ці предмети є матеріальними доказами злочинів рашистів в Україні. Мета виставки – зібрати кошти для допомоги бойовим медикам, які нині захищають Україну у лавах Збройних Сил України.

Ініціаторами проєкту стали: Громадське об’єднання «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького», Комунальний заклад «Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам»», волонтери «Krop:hub. Кропивницький» та Профспілка працівників охорони здоров’я Кіровоградської області. Українські медики – там, де героїчно протистоять російській агресії наші воїни.

«Вони – символ звитяги, самопожертви та героїзму! Запрошуємо Вас долучитися до благодійної виставки та збору коштів на підтримку наших бойових медиків», – пишуть організатори.

Нагадаємо, на Великодньому ярмарку у Кропивницькому волонтери зібрали 17 тис. грн для ЗСУ.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар