Брати-близнюки з Кіровоградщини і їхні сини воюють за Україну з перших днів вторгнення

Брати-близнюки Андрій та Павло в бригаді територіальної оборони Кіровоградщини з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації. Вони стали до зброї разом із своїми синами.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на фейсбук-сторінку 121 бригади.

Брати від народження завжди разом, навіть маючи власні сім’ї проживають поряд, тому і захищати Батьківщину прийшли удвох. Чоловіки одружені, мають по двоє дітей та на двох сім онуків.

Сини Андрія та Павла теж проходять службу в бойових бригадах Збройних Сил України та тримають оборону на Донецькому напрямку.

«Ми тоді навіть не думали йти чи ні, наші діти взяли до рук зброю, щоб захистити свою країну та рідних, а ми будемо вдома сидіти? Поки є здоров’я будемо стояти в строю!» – розповідає Андрій.

Жартома брати розказують як в перші дні їх двох сприймали як одного та ставили задачі Андрію, а про результати виконання питали у Павла. Але з часом колеги звикли та наразі розрізняють їх добре. В частині чоловіки на посаді водіїв, працюють, щоб побратими вчасно отримували цінні вантажі.

1 січня 2023 року чоловікам виповнюється 60 років і їм доведеться піти зі служби у зв’язку із досягненням граничного віку перебування на службі.

«За десять місяців служби, ми познайомилися із гідними, порядними та мужніми людьми, тому, ми впевнені, що перемога буде однозначно!» – говорить Павло.

Нагадаємо, бригада тероборони Кіровоградщини отримала Бойовий прапор.

Читайте також: У ванні просто неба: бійці тероборони показали як облаштували свій побут на Херсонщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар