Поліцейські розгорнули у Кропивницькому мобільні пункти обігріву і підтримки

У Кропивницькому цілодобово працюють два мобільні поліцейські пункти підтримки та обігріву, де люди мають можливість зігрітися чи підзарядити гаджети у період відключення електропостачання.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

“Мобільні пункти підтримки розташовано по вулиці Вокзальній і на території спального мікрорайону Попова. Кожен із них може одночасно вміщати до 50 осіб.

Обидва об’єкти наближено до житлових масивів, щоб люди у разі потреби могли швидко до них дістатися. Тут створено всі необхідні умови, щоб зігрітися, попити чаю, зарядити мобільні пристрої. Поліцейські чергують у пунктах цілодобово і готові надавати громадянам необхідну допомогу”, – зазначив начальник управління превентивної діяльності поліції області Володимир Кальядт.

Загалом на території Кіровоградщини функціонує 27 стаціонарних пунктів підтримки у поліцейських підрозділах. Вони облаштовані в трьох адмінбудівлях поліції обласного главку, Кропивницькому районному управлінні, трьох районних відділах та 18 відділеннях, управліннях патрульної поліції та поліції охорони в області, управлінні стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР Національної поліції та у приміщеннях поліцейських станцій.

Пункти функціонують у цілодобовому режимі. Всі вони обладнані електрогенераторами, тож у період відключень електроживлення лишаються з електропостачанням та зв’язком.

Нагадаємо, пункти обігріву у Кропивницькому прийматимуть містян цілодобово.

Читайте такожДе у Кропивницькому працюють Пункти незламності

1

3

4

6

7

9

Поширити:

Залишити коментар:

коментар