Випускникам повертатимуть кошти за пробне ЗНО з 1 липня через ПриватБанк

© svetlovodsk.com.ua

Кошти, сплачені за пробне ЗНО у закладах освіти, повертатимуть учасникам тестування з 1 липня до 1 грудня 2020 року через ПриватБанк. Загалом ідеться про 52 мільйони 450 тисяч гривень, які виділять з фонду боротьби з COVID-19.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією МОНУ.

“Виплати коштів учасникам пробного ЗНО розпочнуться 1 липня і будуть здійснюватись через відділення ПриватБанку. Учасники пробного ЗНО, які мають картку ПриватБанку, отримають SMS-повідомлення від банку про зарахування коштів. Якщо учасник не має картки, він отримає SMS-повідомлення про те, що картка з компенсованими грошима чекає у найближчому відділенні банку”, – розповіла т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

За її словами, МОН передасть банку інформацію від регіональних центрів оцінювання якості освіти щодо всіх учасників, які зареєструвалися з 3 по 24 січня для проходження пробного ЗНО та сплатили кошти за участь у ньому.

Нагадаємо, вартість одного тестування складає від 138 до 150 гривень залежно від регіону. У вартість входить оплата праці працівників, які залучені до організації та проведення тестування, оплата за доставку матеріалів, укладання тестів, їх переклад мовами національних меншин та інше.

Нагадаємо, зміна робочого часу та інші нововведення – в Україні посилили карантин.

Читайте також: Підприємець з Петрівського району придбає будинок постраждалій від блискавки родині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар