На суд у справі вбитої школярки Діани Хріненко не з’явився присяжний суддя

© скріншот з відео

Учора, 22 червня, родичі вбитої школярки Діани Хріненко влаштували акцію біля Кіровського райсуду в Кропивницькому.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Вони прийшли на засідання в справі про вбивство та зґвалтування 16-річної дівчини. Перед будівлею суду розгорнули плакат з написом «Вимагаємо пожиттєве вбивці». Та слухання справи перенесли на місяць через те, що не з’явився присяжний суддя.

Нагадаємо, Діана Хріненко з села Суботці Знам’янського району зникла позаминулого року 24 серпня. Пішла на святкування Дня Незалежності, додому не повеpнулася. Пошуки тривали пів року. Торік у березні за 12 кілометрів від Суботців знайшли останки тіла людини та фрагменти одягу. Те, що вони належать Діані, підтвердили три експертизи.

Підозрюваного у вбивстві дівчини затримали в серпні у Польщі. Це 28-річний житель сусіднього села Новотрепівка. Його судитиме суд присяжних, склад якого обрали автоматичним розподілом.

Детальніше дивіться на відео:

Родичі вбитої школярки Діани Хріненко влаштували акцію біля Кіровського райсуду в Кропивницькому.

Родичі вбитої школярки Діани Хріненко влаштували акцію біля Кіровського райсуду в Кропивницькому. Вони прийшли на засідання в справі про вбивство та зґвалтування 16-річної дівчини. Слухання справи перенесли на місяць через те, що не з’явився присяжний суддя.

Опубліковано UA: Кропивницький Понеділок, 22 червня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар