У селищі Новому відзначили 29-ту річницю виведення військ із Афганістану

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у селищі Новому відбулися урочистості з нагоди 29-ї річниці виведення військ з Афганістану «Не заживає в серці рана».

Захід почався із покладання квітів до підніжжя пам’ятного знака-стели учасникам бойових дій в Афганістані. Колектив школи естетичного виховання «В гостях у казки» провів урочисту зустріч воїнів-афганців селища Нового.

“Ми вдячні адміністрації школи естетичного виховання «В гостях у казки» за турботу і поважне ставлення до нас, воїнів-афганців. Ми говоримо «Дякуємо» депутату Верховної Ради України Станіславу Березкіну за пам’ять про події 1979-1989 років, за вміння вислухати і допомогти, за щирість та підтримку. Спілкуючись з Вами, ми відчули поруч із собою справжнього брата по військовій службі. Дякуємо Вам за людяність і бажаємо здоров’я і успіхів”, – подякували у листі воїни-афганці.

DSC_0307

DSC_0313

DSC_0318

DSC_0188

DSC_0194

DSC_0204

DSC_0213

DSC_0267

DSC_0288

Поширити:

Залишити коментар:

коментар