Кіровоградщина планує збільшити індекс промислового виробництва на 4,8%

Цього року Кіровоградщина планує на 4,8% збільшити індекс промислового виробництва і на 0,1% валову продукцію сільського господарства.

Про це на сьогоднішній апаратній нараді в ОДА повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов, передає кореспондент Першої електронної.

«Ми запланували індекс промислового виробництва на цей рік на рівні 104,8%. Це досить таки вагомий приріст, враховуючи, що в минулому році, зараз дані опрацьовуються, ми очікуємо на приріст десь у 5,6 – 5,8% порівняно з 2012 роком.

Ще досить напружене завдання покладене на сільськогосподарську галузь. Валова продукція сільського господарства повинна зрости на 0,1%. Враховуючи рівень, якого ми досягли в 2013 році, це означає, що доведеться дуже напружено працювати, аби забезпечити виконання намічених показників», – сказав Віктор Серпокрилов.

Перший заступник голови ОДА наголосив, що за всіма показниками оцінки діяльності реального сектору економіки за січень-вересень 2013 року область була на другому місці в Україні і що він впевнений що цьогоріч вдасться зберегти позитивні тенденції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар