Кіровоградські поліцейські викрили наркопритон у спальному мікрорайоні міста

Незаконну діяльність 29-річного жителя обласного центру правоохоронці припинили перевіривши інформацію, що надійшла від мешканців багатоповерхового будинку одного зі спальних мікрорайонів міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби ГУ Національної поліції області.

Як повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк, 14 червня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка було вилучено психотропну речовину – первитин, прекурсори, лабораторне обладнання для виготовлення «психотропів», а також особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану та пристрій для її вживання.

Вилучені предмети та речовини направлені на дослідження.

За результатами експертизи за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення кіровоградця до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1. ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до 5 років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар