Макс Кідрук презентує у Кропивницькому “Не озирайся і мовчи”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

100 міст, більше 130 презентацій і 65 днів у дорозі, – такі показники найбільшого на сьогодні туру на підтримку книги в Україні. Письменник Макс Кідрук цієї осені презентуватиме новий роман «Не озирайся і мовчи» у обласних центрах та невеличких містах нашої країни.

У Кропивницькому Макс Кідрук презентує свій роман 1 листопада о 19:00  Креативному ІТ-просторі KOWO (Васильківський провулок, 10).

«Не озирайся і мовчи» — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся, – йдеться в анотації.

Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» – це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу.

«Там, де непідготовлений читач бачить містику, я опираюсь на реальні наукові теорії», – уточнює автор.

ПРО ТУР: 

«Якщо чесно, то «божевілля» – це перше слово, що зринає в голові, коли думаю про тур. І річ навіть не в тім, що нічого подібного ніхто в сучукрліт іще не робив. #100містНОІМ – це Еверест для мене та моєї команди. Водночас я хочу, щоб ви розуміли: туру не було б, якби не книга. Саме ЦЯ книга. Я б нізащо не наважився на таку масштабну кампанію, якби не був на 100 % упевнений у своїй історії», – говорить Макс Кідрук.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ У КРОПИВНИЦЬКОМУ:

Дата: 1 листопада
Час: 19:00
Адреса: Васильківський провулок, 10 (Креативний ІТ-простір KOWO)
Придбати квитки:
– за номером 063 205 87 10
онлайн.

РОЗКЛАД ТУРУ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ:

Новомиргород: 31 жовтня. 11.00. Дитяча школа мистецтв (вул. Євгенія Присяжного, 23а). Організатор: Новомиргородська центральна районна бібліотека.
Новоукраїнка: 31 жовтня. 15.00.Центральна бібліотека (вул. Соборна, 55).
Кропивницький. 1 листопада. 19.00. Ково центр (Василівський провулок, 10).
Світловодськ: 2 листопада.10.00. Районний будинок культури (вул. Павлівська, 13).
Олександрія: 3 листопада. 11.00. Центральна міська бібліотека імені О. Пушкіна (вул. Григорія Усика, 41)

Детальніше на сторінці події у ФБ.

У листопаді минулого року Макс Кідрук презентував у Кропивницькому свій “Зазирни у мої сни” – роман у жанрі містичного технотрилера, виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців. Книга з оригінальним сюжетом стала третьою в серії технотрилерів письменника. До цього світ вже побачили ще дві книги жанру: “Бот” та “Бот: Ґуаякільський парадокс”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар