Соціальний автобус для людей з інвалідністю мають купити у Кропивницький до кінця року

Ілюстрація: 7kanal.com.ua

Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” планує до кінця року закупити соціальний автобус для людей з інвалідністю. У ньому будуть передбачені всі умови для комфортного перевезення пасажирів. Автобус зможе здійснювати поїздки по місту та за його межами.

Про це під час прес-конференції у міськраді заявив начальник КП “Електротранс” Олександр Луценко, повідомляє Перша електронна.

“Ми вже практично готові, щоб сьогодні-завтра заявитися на тендер на покупку соціального автобусу для людей з інвалідністю. У салоні будуть передбачені в наявності кондиціонер, телебачення, затемнення, спеціальне місце, де можна залишити візочки”.

За його словами, покупку планують здійснити до кінця поточного року. Крім того, для водіїв та кондукторів мають провести семінар по правильній роботі з людьми, які мають інвалідність.

Нагадаємо, 12 жовтня, на засіданні виконавчого комітету міської ради Кропивницькому прийнято рішення про внесення змін до мережі автобусних маршрутів загального користування № 103, 104-а, 111-б, 116, 118, 123, 274. Крім того, тимчасова вартість проїзду в цих автобусах складатиме 4 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар