Кропивничанин виніс побутову техніку із винайманої квартири

Поліцейські викрили кропивничанина, який обікрав винайману квартиру. 24-річний юнак вирішив здобути «легких грошей» незаконним шляхом і виніс із квартири, яку орендував, побутову техніку та продав її.

Про це інформують у Кропивницькому відділі поліції Кіровоградської області.

За фактом крадіжки працівники поліції розпочали кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
До Кропивницького відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 33-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що здає подобово в оренду квартиру. Коли прийшов її перевірити, побачив, що телевізор, праска, чайник, роутер та фен зникли.

«Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що жодних ознак, які вказували б на проникнення в квартиру сторонніх осіб, немає. Тож підозра впала на 24-річного хлопця, який її винаймав. Правоохоронці встановили місцезнаходження злодія та доправили його до відділу для дачі показів», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Як з’ясувалося, парубку потрібні були кошти, тому він викрав побутову техніку та продав її. Наразі вирішується питання про оголошення особі підозри у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
Зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок. У даний час правоохоронці перевіряють особу на причетність до інших майнових злочинів, скоєних на території обласного центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар