Жителів Кіровоградщини запрошують на новорічну феєрію в обласній філармонії

З 19 по 22 грудня в обласній філармонії відбудуться новорічні вистави для школярів міста Кропивницький.

25, 29 та 30 грудня обласна філармонія запрошує мешканців та гостей обласного центру відвідати головну новорічну ялинку області та переглянути світлове шоу «Аліса у новорічному Задзеркаллі» за участі талановитих дітей Кіровоградщини (молодіжний клуб «Імідж» і народний художній колектив України хореографічний ансамбль «Росинка) та артистів Кіровоградської обласної філармонії.

На присутніх чекають ігри та розваги навколо ялинки та незвичайні пригоди Аліси разом із героями казкової країни Задзеркалля під час подорожі у царство Червоної Королеви та містичного Часу, щоб повернути дітям СВЯТО! Ну і, звісно ж, подарунки від Діда Мороза. Автор сценарію – заслужений працівник освіти України Наталія Довгополова, режисер-постановник – відмінник освіти України Валентина Політаєва, режисер-балетмейстер – заслужений працівник культури України, кавалер ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня Галина Чайковська.

Вже традицією стало проведення на початку Нового року вечорів духовної музики «Різдвяні передзвони». Започаткований у 2006 році директором філармонії Миколою Кравченком, творчий проект покликаний вшанувати народження Ісуса Христа. У рамках вечорів відбудуться такі заходи:

8 січня  2017 року о 17:00 відбудеться театралізоване дійство «Різдво у селі» за участі Архієрейського хору Кафедрального Собору Різдва Божої матері та хорів Кіровоградської єпархії УПЦ. Вхід безкоштовний;

12 січня о 18:30 – черкаський академічний заслужений український народний хор покаже український вертеп «Коляда іде…»;

17 січня о 14:00 – традиційний концерт «Свято Різдвяної зорі» від дитячої філармонії;

18 січня о 19:00 – різдвяна історія з Тіною Кароль. У її виконанні прозвучать традиційні українські різдвяні, новорічні пісні та колядки.

У філармонії повідомляють  ще одну приємну новину: у 2017 році вперше «Різдвяні передзвони» відбудуться і на території області. Наразі є домовленість про виступ в Устинівці та проведення новорічних ранків у Добровеличківці, Олександрівці, Долинській. Також тривають перемови з керівництвами інших РДА.

Нова газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар