Апеляційний суд випустив з-за ґрат ймовірних замовника і посередника вбивства іноземця на Великій Пермській

Апеляційний суд Кіровоградської області випустив з-за ґрат ймовірних замовника і посередника вбивства іноземця на Великій Пермській, яке сталося 6 листопада. Напередодні обом призначили запобіжні заходи – 2 місяці тримання під вартою, проте апеляційний суд скасував це рішення і призначив ймовірним замовнику і посереднику запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв, інформує Перша електронна газета.

Нагадаємо, 6 листопада близько 22:00 на вулиці Велика Пермська у Кропивницькому застрелили чоловіка. Попередньо, його вбили пострілом у живіт. Застреленим виявився 40-річний іноземець.

Наприкінці листопада поліцейські затримали підозрюваного - 33-річного раніше судимого за тяжкі злочини кропивничанина. А згодом, на початку грудня, затримали ймовірних замовника та посередника убивства.

Голова Нацполіції повідомив, що підозрюваний під час допиту зізнався, що здійснив убивство на замовлення і за винагороду.

“За організацію замаху на умисне вбивство підозрюваним оголосили підозру за ст. 27, ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 КК України. Обвинувачення підтримала прокуратура, а суд м. Кропивницький заарештував усіх трьох на два місяці.

Утім учора апеляційний суд Кіровоградської області переглянув рішення суду першої інстанції, змінивши міру запобіжного заходу замовнику та посереднику убивства – на домашній арешт, за життя людини…”, – написав Сергій Князєв.

e1df0b19ae0d252ea5d3b40e24d449f8.jpg

© КДК у Facebook

efd8fc0d808eee76ec9b5af128856b7d.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар