Омолодження без тривалого періоду реабілітації з RF-ліфтингом: переваги процедури

© Pexels

У пошуках найкомфортнішої, але при цьому найдієвішої процедури омолодження шкіри обличчя та тіла інколи важко знайти єдину відповідну маніпуляцію. Втім все ж таки спробувати можна. Серед косметологічних процедур надзвичайно результативною та делікатною методикою спеціалісти визнають RF-ліфтинг. Цей вид терапії є інноваційною технологією в боротьбі за підтягнуту шкіру обличчя та тіла зі стійким омолоджувальним ефектом. В залежності від типу взаємодії апарату з поверхнею шкіри розрізняють:

  • фракційний RF-ліфтинг — методика, що виконується апаратом зі спеціальною мікроголчатою насадкою, в якій радіоімпульси проходять через тонкі голки в шкіру глибиною до 3 мм. Відбувається активна стимуляція волокон колагену та еластину до синтезу та оновлення, завдяки чому досягається бездоганний ліфтинг-ефект.
  • Класичний RF-ліфтинг, при виконанні якого апарат безаблаційно (без порушення цілісності епідермісу)  взаємодіє з поверхнею шкіри. Радіочастотні хвилі прогрівають шкіру зсередини та активізують регенерувальні процеси шкірних структур.

aCxSiQkzG9vIgREFH955RdyXYFS2rUldxVooCKvcvoEaV-GzepNm47BJOzA1WAdASuIht-25MxoVQMmhnGA99gYDCFOlvb-RY-x0GpCBvq78Ov6s4OoCj60hr_DXNaT1WWeOxtmr8aRTCnSfWwZrWO0

Ціна на RF ліфтинг в goldlaser.com.ua/ua/nashi-poslugi/lazernye-procedury/frakcijnij-rf-lifting/ доволі комфортна та доступна, як і сама процедура. На красі тіла та обличчя заощаджувати не варто, але якщо врахувати всі безумовні плюси процедури та довготривалий ефект, то така інвестиція в естетичний зовнішній вигляд стане найраціональнішим рішенням.

Переваги процедури

Однозначними перевагами RF-ліфтингу для зони обличчя та тіла в цілому є те, що при досконалому виконанні кваліфікованим спеціалістом ця процедура є безпечною, комфортною, безболісною та не передбачає введенню чужорідних тіл і речовин під шкіру. Безумовно, існують й інші плюси омолоджувальної процедури:

  • висока ефективність в боротьбі з першими ознаками старіння;
  • стійкий ліфтинг-ефект;
  • покращує пружність та якість шкіри, підвищує еластичність;
  • розгладжує зморшки;
  • стимулює до оновлення волокон колагену та еластину на глибинному рівні;
  • вирівнює тон шкіри;
  • мінімальний період відновлення (2–3 дні);
  • тривалість результату зберігається до року;
  • курс процедур складає всього 3–4 сеанси для стабільного омолоджувального ефекту.

Фракційний RF-ліфтинг не залишає за собою слідів апаратних втручань, опіків, глибинних проколів, рубців, але в кінцевому результаті дарує ефект підтяжки обличчя, якого можна альтернативно досягти методом хірургічного втручання. Мінімум зусиль — максимум ефективності — це точно про РФ-ліфтинг!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар