За вбивство подружжя переселенців судитимуть мешканця Кіровоградщини

© zbroya.info

Скоєння подвійного убивства, розбій, крадіжки, незаконне придбання вогнепальної зброї, викрадення та підробка документів, – це не повний перелік кримінальних правопорушень, які наразі інкримінуються 35-річному жителю Знам’янки.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

Влітку минулого року правоохоронці затримали за підозрою у розбійних нападах на жінок із застосуванням вогнепальної зброї місцевого чоловіка. Він, як згодом з’ясувалось, виявився причетним до вбивства подружжя переселенців у Знам’янці. У травні 2022 року він проник до оселі переселенців та  наніс чоловіку і жінці множинні ножові та вогнепальні поранення, приховав їх тіла, а оселю двічі пограбував.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Прокурори затвердили обвинувальний акт за сімома статтями Кримінального кодексу України.

За словами процесуального прокурора Костянтина Клюкіна наразі обвинувачений перебуває під вартою. Прокуратура наполягатиме на справедливому покаранні для фігуранта справи. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Днями у справі має відбутись підготовче судове засідання.

Нагадаємо, Кіровоградщина: до довічного ув’язнення засудили чоловіка за вбивство дружини

Читайте також: на 8 років посадили мешканця Кіровоградщини за спробу вбивства дружини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар