Проєкт “Баба Єлька” оголосив збір на авто для свого колеги

Волонтери фольклорно-етнографічного проєкту “Баба Єлька”, який діє на Кіровоградщині з 2018 року, оголосили збір коштів для придбання автомобіля, який необхідний підрозділу мобілізованого нещодавно члену ГО “Баба Єлька” з позивним Журналіст.

“Цей день настав – наша команда – ГО “Баба Єлька” та редакція “Нової газети” з Кропивницького – починає збір коштів на підтримку підрозділу, в якому ось уже другий місяць служить заступник головного редактора, член ГО “Баба Єлька”, наш друзяка, з яким ми об`їздили всю Кіровоградщину, завдяки якому в газеті публікувалися принципові розслідування, у нашій етнолабораторії “Баба Єлька” з`явилися найважчі речі (бо хто ж буде тягнути дві скрині, жлукто, мисники і ліжко? Правильно, він!), – йдеться у повідомленні.

Cаме завдяки Журналісту в книзі кулінарних рецептів Кіровоградщини “Смачна Кропивниччина” є рецепти зливаного молока, борщу із сушеною рибою, тернівки та багато іншого. Він зафіксував десятки цінних спогадів від старожилів, написав десятки репортажів з експедицій для рубрики “Баба Єлька” у “Новій газеті”.

Ігор – філолог за освітою, журналіст за фахом, морпіх-розвідник за покликом Батьківщини.

Отже, для того, щоб підсилити позиції підрозділу, де зараз служить Журналіст, щоб він разом із побратимами успішно прогнав нечисть із нашої рідної землі, щоб повернувся в редакцію і до мирних експедицій Кропивниччиною його друзі збирають кошти на придбання автомобіля.

Мета збору – 200 000 грн

Нагадаємо, В Новоукраїнці оголосили збір цілющих трав для чаїв захисникам

Читайте також: На Кіровоградщині волонтери оголосили збір тари для приготування їжі воїнам

Поширити:

Залишити коментар:

коментар