Півтисячі танцюристів зі всієї України змагалися за “Кубок ректора” у Кропивницькому

У неділю, 25 березня, у Кропивницькому відбулися масштабні змагання зі спортивного бального танцю “Кубок ректора”. Організували всеукраїнський турнір керівники компаніївського клубу спортивного танцю “One_step” Олексій та Ірина Портянко.

Найкращих танцюристів визначали із близько 500 учасників зі всієї України.

Свято танцю і грації відбувалося у спортивному залі факультету фізвиховання ЦДПУ. За словами Олексія Портянко, ректор саме цього університету Олег Семенюк неабияк посприяв у організації змагань. Тому й не дивно, що цьогорічний танцювальний “батл” мав назву “Кубок ректора”.

“Ми проводимо змагання третій рік поспіль, але така широка географія учасників вперше. Танцюристи приїхали з таких міст, як Запоріжжя, Кривий Ріг, Черкаси Кременчук, Умань, Сміла та Дніпро. Нашу ж область представляли танцювальні клуби із Кропивницького, Олександрії, Знам’янки, Помічної, Новоукраїнки та Олександрівки. Ну і звичайно ж організатори турніру – клуб спортивного танцю “One_step” із Компаніївки”, – розповів Першій електронній газеті Олексій Портянко.

За його словами, компаніївський клуб спортивного танцю організовує такі змагання вже втретє. Цього року на змагання приїхало вдвічі більше учасників, ніж минулого – близько 500 танцюристів.

Також цього року змагання вперше носить статус всеукраїнських і проводяться під егідою Ради українських танцювальних асоціацій.

DSC_0341

Змагання за “Кубок ректора” були поділені не 2 відділення. Перше – наймолодші діти, які роблять лише перші кроки у танцювальній кар’єрі. А друге – старші, більш досвідчені танцюристи.

DSC_0865

DSC_1062

Олексій Портянко розповів, що для проведення турніру залучається максимальна кількість партнерів, спонсорів та меценатів.

“Це підприємці, які надають подарункові сертифікати, косметичні набори, сувеніри. Другий рік поспіль нам допомагає благодійний фонд “Добротвір”, – зазначив керівник компаніївського клубу спортивного танцю “One_step”.

Цього року усі переможці змагань отримали від благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір” солодкі подарунки.

Олексій Портянко запевнив, що такий турнір вони планують організувати і наступного року:

“Якщо буде підтримка, то майбутні змагання ми плануємо зробити ще більш масштабнішими”.

Відзначимо, що серед переможців цьогорічного турніру є багато представників Кіровоградщини: з компаніївського клубу спортивного танцю “One_step”, із кропивницького клубу “Конвалія” та зі знам’янського клубу “Фурор-Данс”.

Із повним переліком переможців серед дорослих ви можете ознайомитися у документі нижче. Також пропонуємо вашій увазі фоторепортаж зі змагань.

DSC_0366

DSC_0407

DSC_0387
DSC_0394
DSC_0404

DSC_0413

DSC_0424

DSC_0416

DSC_0452

DSC_0429
DSC_0434
DSC_0439

DSC_1195

DSC_0465

DSC_1064
DSC_0476
DSC_0480

DSC_0819
DSC_0901
DSC_0934
DSC_0949
DSC_1126
DSC_1176

Поширити:

Залишити коментар:

коментар