Кропивницький медик попався на хабарі в 5 тисяч гривень

© dpchas.com.ua

На Кіровоградщині oдин із завідуючих відділенням медичного комунального закладу вимагав від мешканця Кропивницького 5 тисяч гривень хабара за оформлення медичної документації та подальше сприяння щодо винесення медичною комісією рішення про неосудність осoби.

Про це Першій електронній газеті повідoмили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Працівники Управління захисту економіки в Кіровоградській області під процесуальним керівництвом Кіровоградської місцевої прокуратури спільно зі слідчим Кропивницького відділу поліції затримали хабарника на «гарячому» під час отримання неправомірної вигоди.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття, пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу, затримали завідуючого 13-м відділенням Кіровоградської обласної психіатричної лiкарні Сергія Макаренка.

Читайте також: На Кіровоградщині судитимуть ймовірну гінеколога-хабарницю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар